Browsing Albanian translation

24 of 242 results
24.
Once Update Manager has finished the repairs, you can close it and return to the store.
Pasi Menaxhuesi i Përditësimeve të ketë përfunduar riparimet, ju mund ta mbyllni atë dhe të riktheheni tek dyqani.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-08-26
Located in ../data/ui/gtk3/dialogs.ui.h:5
24 of 242 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.