Browsing Albanian translation

8 of 57 results
8.
Xubuntu is entirely committed to the principles of open source software development; we encourage people to use open source software, improve it and pass it on.
Xubuntu është i lidhur tërësisht me principet e zhvillimit të programeve falas, ne i nxisim njerëzit që të përdorin programet falas, t'i përmirësojnë ato dhe t'ia kalojnë të tjerëve.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-03-31
Located in about-xubuntu/C/about-xubuntu.xml:50(para)
8 of 57 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.