Browsing Albanian translation

25 of 34 results
25.
Select the user who is to be given administrative access and press <guibutton>Properties</guibutton>
Zgjidhni përdoruesin që dëshironi t'i jepni të drejtë administruese dhe klikoni <guibutton>Parametrat</guibutton>
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-07-15
In upstream:
Zgjidhni përdoruesin të cilit do t'i jepet hyrje administrative dhe shtypni <guibutton>Parametrat</guibutton>
Suggested by Vilson Gjeci on 2009-02-16
Located in administrative/C/administrative.xml:33(para)
25 of 34 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.