Browsing Albanian translation

6 of 9 results
6.
Store files, photos, and music safely in Ubuntu One and access them on any of your devices.
Ruaj skedarët, fotografitë de muzikën në mënyrë të sigurtë në Ubuntu One dhe përdori ato nga të gjitha pajisjet e tua.
Translated and reviewed by Ervin on 2013-04-03
Located in ../ubuntuone/installer/gui.py:292
6 of 9 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.