Translations by Ankit Patel

Ankit Patel has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

150 of 1422 results
1.
'Adan
2009-03-17
એડાન
2.
'Ar'ar
2009-03-17
એરાર
3.
'Ataq
2009-03-17
અટાક
4.
A Coruña
2009-03-17
એ કોરુના
8.
Abbeville
2009-03-17
અબેવિલે
15.
Abū Mūsā
2009-03-17
અબુ મુસા
19.
Achum
2009-03-17
એચુમ
20.
Acon
2009-03-17
એકોન
21.
Ad Dalfa'ah
2009-03-17
અડ ડાલફાઆહ
22.
Ad Dammam
2009-03-17
એડ ડામામ
24.
Adak
2009-03-17
એડાક
25.
Adamsville
2009-03-17
એડમ્સવીલે
26.
Adana
2009-03-17
અદાના
39.
Agoncillo
2009-03-17
એન્ગોન્સીલો
52.
Al 'Aqabah
2009-03-17
અલ એકાબા
53.
Al 'Aqiq
2009-03-17
અલ અકીક
54.
Al 'Arish
2009-03-17
અલ એરીશ
55.
Al 'Ayn
2009-03-17
અલ એઈન
56.
Al Fujayrah
2009-03-17
અલ ફુજૈરાહ
57.
Al Ghardaqah
2009-03-17
અલ ઘારડાકા
60.
Al Hudaydah
2009-03-17
અલ હુડાયડાહ
61.
Al Jizah
2009-03-17
અલ જીઆહ
62.
Al Qabuti
2009-03-17
અલ કબુટી
63.
Al Qamishli
2009-03-17
અલ કામીશ્લી
65.
Al Qurayyat
2009-03-17
અલ કુરાયાત
66.
Al Wajh
2009-03-17
અલ વાજ્હ
67.
Al Wuday'ah
2009-03-17
અલ વુડાયાહ
70.
Alagoas
2009-03-17
અલ્ગોઆસ
71.
Alagoas, Sergipe
2009-03-17
એલાગોઆસ, સર્જાઈપ
72.
Alajuela
2009-03-17
એલાજુએલા
82.
Albertville
2009-03-17
અલ્બર્ટવિલે
89.
Alexandroúpolis
2009-03-17
એલેક્ઝાન્ડ્રોપોલીસ
92.
Algiers
2009-03-17
એલ્જેઈર્સ
93.
Alicante
2009-03-17
એલીકાન્ટે
99.
Allison Harbour
2009-03-17
ઓલીસન બંદર
101.
Almería
2009-03-17
અલ્મેરીઆ
102.
Alofi
2009-03-17
આલોફી
116.
Amapá / East Pará
2009-03-17
એમાપા / પૂર્વ પારા
124.
Ami
2009-03-17
અમી
129.
Amundsen-Scott South Pole Station (New Zealand Time)
2009-03-17
એમન્ડસેન-સ્કોટ દક્ષિણ પોલ સ્ટેશન (ન્યુ ઝીલેન્ડ સમય)
130.
Anadyr'
2009-03-17
એનાડીર
131.
Anaheim
2009-03-17
એનાહેઈમ
133.
Anapa
2009-03-17
એનાપા
135.
Andahuaylas
2009-03-17
એન્ડાહ્યુઆલ્યાસ
141.
Angeles
2009-03-17
એન્જેલસ
142.
Angle Inlet
2009-03-17
એંજલ ઈનલેટ
149.
Ankara
2009-03-17
અન્કારા
150.
Ankarena
2009-03-17
અન્કારીના
158.
Antananarivo
2009-03-17
અન્ટાનાનારીવો
162.
Antsiranana
2009-03-17
અન્ટસીરાનાના