Translations by Felix

Felix has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

150 of 274 results
1.
English/European
2009-07-28
ஆங்கிலம்/ஐரோப்பா
2.
English/Keyboard
2009-07-28
ஆங்கிலம்/விசைப்பலகை
3.
Amharic
2009-07-28
அம்ஹரிக்
4.
Arabic
2009-07-28
அரேபியம்
5.
Arabic (Egypt)
2009-07-28
அரேபிக் (எகிப்து)
6.
Arabic (Lebanon)
2009-07-28
அரேபிக் (லிபனான்)
7.
Assamese
2009-07-28
அசாமி
8.
Azerbaijani
2009-07-28
அசர்பைஜானி
9.
Belarusian
2009-07-28
பெலாருஷியன்
10.
Bulgarian
2009-07-28
பல்கேரியன்
11.
Bengali
2009-07-28
பெங்காலி
12.
Bengali (India)
2009-07-28
பெங்காலி (இந்தியா)
13.
Tibetan
2009-07-28
திபேத்தியன்
14.
Bosnian
2009-07-28
போஸ்னியன்
15.
Catalan
2009-07-28
காட்டலான்
16.
Czech
2009-07-28
செக்
17.
Welsh
2009-07-28
வெல்ஸ்
18.
Danish
2009-07-28
டேனிஷ்
19.
German
2009-07-28
ஜெர்மன்
20.
Greek
2009-07-28
கிரேக்கம்
21.
English
2009-07-28
ஆங்கிலம்
22.
English (Australian)
2009-07-28
ஆங்கிலம் (ஆஸ்திரேலியன்)
23.
English (Canadian)
2009-07-28
ஆங்கிலம் (கனடியன்)
24.
English (British)
2009-07-28
ஆங்கிலம் (பிரிட்டிஷ்)
25.
English (Ireland)
2009-07-28
ஆங்கிலம் (அயர்லாந்து)
26.
English (American)
2009-07-28
ஆங்கிலம் (அமெரிக்கன்)
27.
Spanish
2009-07-28
ஸ்பானிஷ்
28.
Spanish (Mexico)
2009-07-28
ஸ்பேனிஷ் (மெக்ஸிகோ)
29.
Estonian
2009-07-28
எஸ்தோனியன்
30.
Basque
2009-07-28
பாஸ்க்யு
31.
Persian
2009-07-28
பெர்ஷியன்
32.
Finnish
2009-07-28
ஃபினிஷ்
33.
French
2009-07-28
பிரென்சு
34.
Irish
2009-07-28
ஐரிஷ்
35.
Galician
2009-07-28
காலிசியன்
36.
Gujarati
2009-07-28
குஜராத்தி
37.
Hebrew
2009-07-28
எபிரேயம்
38.
Hindi
2009-07-28
இந்தி
39.
Croatian
2009-07-28
கிரோசியன்
40.
Hungarian
2009-07-28
ஹங்கேரியன்
41.
Interlingua
2009-07-28
இன்டர்லிங்கா
42.
Indonesian
2009-07-28
இந்தோனேஷியன்
43.
Icelandic
2009-07-28
ஐஸ்லாந்து
44.
Italian
2009-07-28
இத்தாலியன்
45.
Japanese
2009-07-28
ஜப்பானிய
46.
Kazakh
2009-07-28
கசக்
47.
Cambodian
2009-07-28
கம்போடியன்
48.
Kannada
2009-07-28
கன்னடம்
49.
Korean
2009-07-28
கொரியன்
50.
Laothian
2009-07-28
லோதியன்