Browsing Slovenian translation

9 of 55 results
9.
The taskbar can group similar windows into single buttons. When one of these window group buttons are clicked on a menu appears showing all the windows in that group. This can be especially useful with the <em>Show all windows</em> option.\n\nYou can set the taskbar to <strong>Never</strong> group windows, to <strong>Always</strong> group windows or to group windows only <strong>When the Taskbar is Full</strong>.\n\nBy default the taskbar groups windows when it is full.
i18n: file taskbar.kcfg line 33
Opravilna vrstica lahko podobna okna združi pod enim samim gumbom. Ko kliknete na tak gumb, se prikaže meni s seznamom vseh oken, ki so združeni pod tem gumbom. To je lahko zelo uporabno skupaj z nastavitvijo <em>Prikaži okna z vseh namizij</em>. Opravilno vrstico lahko nastavite, da oken ne združuje <strong>Nikoli</strong>, jih <strong>Vedno</strong> združuje, ali pa le, <strong>Ko je opravilna vrstica polna</strong> (privzeto).
Translated by Jure Repinc on 2006-04-05
Reviewed by Jure Repinc on 2007-06-03
In upstream:
Opravilna vrstica lahko združi podobna okna v en sam gumb. Ko kliknete enega od teh gumbov okenskih skupin, se prikaže meni, ki prikazuje vsa okna v tej skupini. To je lahko še posebej uporabno z možnostjo <em>Prikaži vsa okna</em>.\n\nLahko nastavite, da opravilna vrstica <strong>Nikoli</strong> ne združi oken v skupine, da jih <strong>Vedno</strong> združi ali jih združi samo, <strong>Ko je opravilna vrstica polna</strong>. \n\nPrivzeto opravilna vrstica združi okna, ko je opravilna vrstica polna.
Suggested by Jure Repinc on 2008-02-15
Located in rc.cpp:27
9 of 55 results

This translation is managed by Ubuntu Slovenian Quality Assurance, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.