Translations by Zhakanini

Zhakanini has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

51100 of 104 results
51.
Bengali
2006-04-05
பெங்காலி
52.
Croatian
2006-04-05
கோர்டிய
53.
Greek
2006-04-05
கிரீக்
54.
Latvian
2006-04-05
லாட்விய
55.
Lithuanian qwerty "numeric"
2006-04-05
லித்துநெயன் குவர்டி " எண்கள் "
56.
Lithuanian qwerty "programmer's"
2006-04-05
லித்துநெயன் குவர்டி "நிரலர்கள் "
57.
Turkish
2006-04-05
துர்கிஷ்
58.
Ukrainian
2006-04-05
உக்ரெய்னிய
59.
Albanian
2006-04-05
அல்பானிய
60.
Burmese
2006-04-05
பர்மீஸ்
61.
Dutch
2006-04-05
டச்
62.
Georgian (latin)
2006-04-05
ஜார்ஜியன்(லத்தீன்)
63.
Georgian (russian)
2006-04-05
ஜார்ஜிய(ரஷ்ஷிய)
64.
Gujarati
2006-04-05
குஜராத்தி
65.
Gurmukhi
2006-04-05
குர்முகி
66.
Hindi
2006-04-05
இந்தி
67.
Inuktitut
2006-04-05
இனுகுடிட்டி
68.
Iranian
2006-04-05
இரானிய
69.
Latin America
2006-04-05
லத்தீன் அமேரிக்கா
70.
Maltese
2006-04-05
மால்தீஸ்
71.
Maltese (US layout)
2006-04-05
மால்தீஸ் (யு.எஸ்.உருவரை )
72.
Northern Saami (Finland)
2006-04-05
வடக்குச் சாமி(பின்லாந்து)
73.
Northern Saami (Norway)
2006-04-05
வடக்குச் சாமி(நார்வே)
74.
Northern Saami (Sweden)
2006-04-05
வடக்குச் சாமி(ஸ்வீடன்)
75.
Polish (qwertz)
2006-04-05
போலிஷ் (குவர்டி)
76.
Russian (cyrillic phonetic)
2006-04-05
ரஷ்ஷிய (சிரிலிக் ஒலியி)
77.
Tajik
2006-04-05
தாஜிக்
78.
Turkish (F)
2006-04-05
துர்கிஷ்(எப்)
79.
U.S. English w/ ISO9995-3
2006-04-05
யு.எஸ் .ஆங்கிலம் w/099953-3
80.
Yugoslavian
2006-04-05
யுகொஸ்லேவிய
81.
Bosnian
2006-04-05
போசினியன்
82.
Croatian (US)
2006-04-05
கோஆர்டியன்
83.
Dvorak
2006-04-05
டவோராக்
84.
French (alternative)
2006-04-05
பிரெச்(மாற்றாக)
85.
French Canadian
2006-04-05
பிரெஞ் கனடியன்
86.
Kannada
2006-04-05
கண்ணடம்
87.
Lao
2006-04-05
லஓ
88.
Malayalam
2006-04-05
மலையாலம்
89.
Mongolian
2006-04-05
மங்கோலிய
90.
Ogham
2006-04-05
ஒக்ஹம்
91.
Oriya
2006-04-05
ஒரியா
92.
Syriac
2006-04-05
சைரியாக்
93.
Telugu
2006-04-05
தெலுகு
94.
Thai (Kedmanee)
2006-04-05
தாய்(கெட்மானீஸ்)
95.
Thai (Pattachote)
2006-04-05
தாய்(பட்டாசொட்டி)
96.
Thai (TIS-820.2538)
2006-04-05
தாய்( TIS-820.2538)
97.
Uzbek
2006-04-05
உஸ்பெக்
98.
Faroese
2006-04-05
பரோஇஸ்
106.
Keyboard
2006-04-05
விசைப்பலகை
107.
Switch to Next Keyboard Layout
2006-04-05
அடுத்த விசைப்பலகை இட அமைவுக்கு மாற்று