Translations by Vilson Gjeci

Vilson Gjeci has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

101120 of 120 results
141.
Call back
2017-12-31
Telefono mbrapsht
142.
Back
2017-12-31
Mbrapsht
149.
Back
2015-04-20
Mbrapsht
151.
Next
2017-12-31
Vazhdo
152.
Select Keyboard
2017-12-31
Zgjidh Tastierën
154.
Keyboard layout
2017-12-31
Skema e tastierës
155.
Skip
2015-04-20
Kapërce
157.
Connected
2017-12-31
Lidhur
158.
Available Wi-Fi networks
2017-12-31
Rrjetet e disponueshme Wi-Fi
160.
Location Services
2017-12-31
Shërbimet e Vendndodhjes
167.
Time Zone
2017-12-31
Zona Kohore
168.
Enter your city
2017-12-31
Vendosni qytetin tuaj
169.
Personalize Your Device
2017-12-31
Personalizoni Pajisjen Tuaj
171.
Lock Screen
2017-12-31
Blloko Ekranin
174.
No lock code
2017-12-31
Nukka kod bllokimi
175.
Privacy Policy
2017-12-31
Politika e Intimitetit
176.
Help Us Improve
2017-12-31
Na Ndihmoni të Përditësojmë
182.
Terms & Conditions
2015-04-20
Termat dhe Kushtet
187.
Service Terms
2017-12-31
Termat e Shërbimit
205.
Restart
2017-12-31
Rindiz