Translations by vijayaraj Mani

vijayaraj Mani has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

128 of 28 results
1.
Andorra la Vella
2010-09-29
அன்டோர ல வில்லா
2.
Canillo
2010-09-29
கனில்லோ
3.
Encamp
2010-09-29
என்காம்ப்
4.
Escaldes-Engordany
2010-09-29
ஈஸ்கால்தேஸ் -என்கோர்டனி
5.
La Massana
2010-09-29
ல மசானியா
6.
Ordino
2010-09-29
ஒர்டினோ
7.
Sant Julià de Lòria
2010-09-29
சண் ஜூலியா தே லோரியா
8.
Abū Ȥaby [Abu Dhabi]
2010-09-29
அபு தாபி
9.
'Ajmān
2010-09-29
அஜ்மான்
10.
Al Fujayrah
2010-09-29
அல் ப்யூஜைரா
11.
Ash Shāriqah
2010-09-29
அஷ் ஷரியா
12.
Dubayy
2010-09-29
துபாய்
13.
Ra’s al Khaymah
2010-09-29
ரஸ்ஸல் கைம்மா
14.
Umm al Qaywayn
2010-09-29
ஓம் அல் கொய்வ
15.
Badakhshān
2010-09-29
படக்சன்
16.
Bādghīs
2010-09-29
பத்கிச்ஸ்
17.
Baghlān
2010-09-29
பாகலின்
18.
Balkh
2010-09-29
புளக்
19.
Bāmīān
2010-09-29
பாமியான்
20.
Dāykondī
2010-09-29
தைகொண்டி
21.
Farāh
2010-09-29
ஹ்பாராஹ்
51.
Saint Mary
2010-09-29
செய்ன்ட் மேரி
52.
Saint Paul
2010-09-29
செய்ன்ட் பால்
53.
Saint Peter
2010-09-29
செய்ன்ட் பீட்டர்
54.
Saint Philip
2010-09-29
செய்ன்ட் பிலிப்
1531.
York
2010-09-29
யார்க்
1554.
Southern Grenadine Islands
2010-09-29
கிழக்கு கிரேனடினே தீவுகள்
4098.
Kayseri
2010-09-29
கெய்சரி