Translations by Kartik Mistry

Kartik Mistry has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

150 of 446 results
1.
Afghanistan
2007-03-13
અફઘાનિસ્તાન
2.
Islamic Republic of Afghanistan
2008-01-10
ઇસ્લામિક રીપબ્લિક ઓફ અફઘાનિસ્તાન
3.
Åland Islands
2007-03-13
અલેન્ડ ટાપુઓ
4.
Albania
2007-03-13
અલ્બેનિયા
5.
Republic of Albania
2007-03-13
રીપબ્લિક ઓફ અલ્બેનિયા
6.
Algeria
2007-03-13
અલ્જેરિયા
7.
People's Democratic Republic of Algeria
2007-03-13
પીપલ્સ ડેમોક્રેટિક રીપબ્લિક ઓફ અલ્જેરિયા
8.
American Samoa
2007-03-13
અમેરિકન સામોઆ
9.
Andorra
2007-03-13
એન્ડોરા
10.
Principality of Andorra
2007-03-13
પ્રિન્સીપાલિટી ઓફ અેન્ડોરા
11.
Angola
2007-03-13
અંગોલા
12.
Republic of Angola
2007-03-13
રીપબ્લિક ઓફ અંગોલા
13.
Anguilla
2007-03-13
એન્ગુલિઆ
14.
Antarctica
2007-03-13
એન્ટાર્કટિકા
15.
Antigua and Barbuda
2007-03-13
એન્ટિગુઆ અને બાર્બુડા
16.
Argentina
2007-03-13
આર્જેન્ટિના
17.
Argentine Republic
2007-03-13
આર્જેન્ટિન રીપબ્લિક
18.
Armenia
2007-03-13
આર્મેનિયા
19.
Republic of Armenia
2007-03-13
રીપબ્લિક ઓફ આર્મેનિયા
20.
Aruba
2007-03-13
અરૂબા
21.
Australia
2007-03-13
ઓસ્ટ્રેલિયા
22.
Austria
2007-03-13
ઓસ્ટ્રિયા
23.
Republic of Austria
2007-03-13
રીપબ્લિક ઓફ ઓસ્ટ્રિયા
24.
Azerbaijan
2007-03-13
અઝરબૈઝાન
25.
Republic of Azerbaijan
2007-03-13
રીપબ્લિક ઓફ અઝરબૈઝાન
26.
Bahamas
2007-03-13
બહામાસ
27.
Commonwealth of the Bahamas
2007-03-13
કોમનવેલ્થ ઓફ બહામાસ
28.
Bahrain
2007-03-13
બહેરિન
29.
Kingdom of Bahrain
2008-01-10
કિંગડમ ઓફ બહેરિન
30.
Bangladesh
2007-03-13
બાંગ્લાદેશ
31.
People's Republic of Bangladesh
2007-03-13
પીપલ્સ રીપબ્લિક ઓફ બાંગ્લાદેશ
32.
Barbados
2007-03-13
બાર્બાડોસ
33.
Belarus
2007-03-13
બેલારુસ
34.
Republic of Belarus
2007-03-13
રીપબ્લિક ઓફ બેલારુસ
35.
Belgium
2007-03-13
બેલ્જીયમ
36.
Kingdom of Belgium
2007-03-13
કિંગડમ ઓફ બેલ્જીયમ
37.
Belize
2007-03-13
બેલિઝ
38.
Benin
2007-03-13
બેનિન
39.
Republic of Benin
2007-03-13
રીપબ્લિક ઓફ બેનિન
40.
Bermuda
2007-03-13
બર્મ્યુડા
41.
Bhutan
2007-03-13
ભુટાન
42.
Kingdom of Bhutan
2007-03-13
કિંગડમ ઓફ ભુટાન
45.
Bolivia
2007-03-13
બોલિવિયા
47.
Bosnia and Herzegovina
2007-03-13
બોસ્નિયા અને હર્ઝેગોવીનીઆ
48.
Republic of Bosnia and Herzegovina
2007-03-13
રીપબ્લિક ઓફ બોસ્નિયા અને હર્ઝેગોવીનીઆ
49.
Botswana
2007-03-13
બોટ્સ્વાના
50.
Republic of Botswana
2007-03-13
રીપબ્લિક ઓફ બોટ્સ્વાના
51.
Bouvet Island
2007-03-13
બોઉવેટ ટાપુઓ
52.
Brazil
2007-03-13
બ્રાઝિલ
53.
Federative Republic of Brazil
2007-03-13
ફેડરેટીવ રીપબ્લિક ઓફ બ્રાઝિલ