Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
110 of 753 results
1.
gedit is the official text editor of the GNOME desktop environment. While aiming at simplicity and ease of use, gedit is a powerful general purpose text editor.
gedit shtë modifikuesi zyrtar i tekstit për ambientin e desktopit GNOME. Ndërkohë që ai ngulmon në thjeshtësinë dhe lehtësinë e përdorimit, gedit është një modifikues teksti i fuqishëm për shumë qëllime.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2014-02-15
Located in data/org.gnome.gedit.appdata.xml.in:10
2.
Whether you are writing the next bestseller, programming an innovative application, or simply taking some quick notes, gedit will be a reliable tool to accomplish your task.
Nëse po shkruani best sellerin e ardhshëm, po programoni një program të ri, ose thjesht po merrni ca shënime të shpejta, gedit do jetë një mjet i besueshëm për të përmbushur detyrën tuaj.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2014-02-15
Located in data/org.gnome.gedit.appdata.xml.in:15
3.
Its flexible plugin system allows you to tailor the application to your needs and adapt it to your workflow.
Sistemi i tij me pluginë fleksibël ju lejon që ta ktheni programin sipas nevojave tuaja dhe ta përshtasni atë me llojin e punës suaj.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2014-02-15
Located in data/org.gnome.gedit.appdata.xml.in:20
4.
gedit
gedit
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-08-25
Located in data/org.gnome.gedit.appdata.xml.in:7
5.
Text Editor
Redaktor tekstesh
Translated and reviewed by M. Mirena on 2013-07-27
In upstream:
Editues teksti
Suggested by Laurent Dhima on 2006-03-17
Located in data/org.gnome.gedit.desktop.in.in:3 gedit/gedit-print-job.c:730
6.
Edit text files
Modifiko skedarët tekst
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-02-28
In upstream:
Ndrysho file teksti
Suggested by Laurent Dhima on 2008-09-18
Located in data/org.gnome.gedit.appdata.xml.in:8 data/org.gnome.gedit.desktop.in.in:4
7.
Text;Editor;Plaintext;Write;
Tekst;Modifikues;Tekst i thjeshtë;Shkruaj;
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2014-02-15
Located in ../data/org.gnome.gedit.desktop.in.in.h:4
8.
Open a New Window
Hap një Dritare të Re
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2012-03-06
Located in ../data/org.gnome.gedit.desktop.in.in.h:4
9.
Open a New Document
Hap një Dokument të Ri
Translated and reviewed by Gim  on 2014-02-11
Located in ../data/org.gnome.gedit.desktop.in.in.h:5
10.
Use Default Font
Përdor gërmat e paracaktuara
Translated by Laurent Dhima on 2008-09-18
Located in data/org.gnome.gedit.gschema.xml.in:36
110 of 753 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Gim , Laurent Dhima, M. Mirena, Vilson Gjeci.