Translations by Szűcs Kornél Géza

Szűcs Kornél Géza has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

18 of 8 results
~
<b><big>Upgrading Ubuntu to version 14.04</big></b>
2014-01-02
<b><big>Ubuntu frissítése 14.04 verzióra</big></b>
25.
Your system does not contain a %s or %s package and it was not possible to detect which version of Ubuntu you are running. Please install one of the packages above first using synaptic or apt-get before proceeding.
2014-01-02
Az Ön rendszere nem tartalmazza a(z) %s vagy %s csomagok egyikét sem, és nem tudta érzékelni, hogy melyik Ubuntu verziót futtatja. Kérem telepítse valamelyik fenti csomagot először a synaptic vagy az apt-get használatával a folyamat előtt.
2014-01-02
Az Ön rendszere nem tartalmazza a(z) %s vagy %s csomagok egyikét sem, és nem tudta érzékelni, hogy melyik Ubuntu verziót futtatja. Kérem telepítse valamelyik fenti csomagot először a synaptic vagy az apt-get használatával a folyamat elött.
52.
While scanning your repository information no mirror entry for the upgrade was found. This can happen if you run an internal mirror or if the mirror information is out of date. Do you want to rewrite your 'sources.list' file anyway? If you choose 'Yes' here it will update all '%s' to '%s' entries. If you select 'No' the upgrade will cancel.
2014-01-02
A tároló információk lekérdezése során a frissítéshez nem volt található tükör bejegyzés. Ez akkor lehetséges, ha belső tükröt használ, vagy a tükörinformációk elavultak. Mindenképpen újra szeretné írni a 'sources.list' fájlt? Ha itt 'Igen'-t választ, akkor minden '%s' bejegyzés megváltozik erre: '%s'. Ha 'Nem'-et választ a frissítés megszakad.
95.
After updating your package information, the essential package '%s' could not be located. This may be because you have no official mirrors listed in your software sources, or because of excessive load on the mirror you are using. See /etc/apt/sources.list for the current list of configured software sources. In the case of an overloaded mirror, you may want to try the upgrade again later.
2013-01-10
A csomaginformációk frissítése után, '%s' alapvető csomag nem található. Ez azért lehet, mert hivatalos tükörszerverek nem szerepelnek az Ön szoftverforrásai között, vagy az Ön által használt tükörszerver túlterhelt. Nézze meg a /etc/apt/sources.list fájlt a jelenleg konfigurált szoftverforrás lista megtekintéséhez. Abban az esetben, ha a tükörszerver túlterhelt, érdemes megpróbálni a frissítést késöbb.
131.
Your graphics hardware may not be fully supported in Ubuntu 14.04.
2014-01-02
A videokártyája nem biztos, hogy megfelelően lesz támogatva az Ubuntu 14.04 verziójában.
261.
To upgrade Ubuntu, you need to authenticate.
2013-10-17
A frissítéshez hitelesítés szükséges
263.
To perform a partial upgrade, you need to authenticate.
2013-10-17
Részleges frissítés elvégzéséhez hitelesítés szókséges.