Translations by Gyula Pataki

Gyula Pataki has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

16 of 6 results
15.
If none of this applies, then please report this bug using the command 'ubuntu-bug ubuntu-release-upgrader-core' in a terminal.
2012-09-29
Ha a felsoroltak közül egyik sem áll fenn, akkor kérjük jelentse ezt a hibát a terminálban kiadott „ubuntu-bug ubuntu-release-upgrader-core” paranccsal.
23.
It was impossible to install a required package. Please report this as a bug using 'ubuntu-bug ubuntu-release-upgrader-core' in a terminal.
2012-09-29
Az igényelt csomag telepítése lehetetlen volt. Kérjük jelentse ezt a hibát a terminálban kiadott „ubuntu-bug ubuntu-release-upgrader-core” paranccsal.
110.
This is most likely a bug in the upgrade tool. Please report it as a bug using the command 'ubuntu-bug ubuntu-release-upgrader-core'.
2012-09-29
Ez valószínűleg egy hiba a frissítési eszközben. Kérjük jelentse a hibát az „ubuntu-bug ubuntu-release-upgrader-core” paranccsal.
132.
Running the 'unity' desktop environment is not fully supported by your graphics hardware. You will maybe end up in a very slow environment after the upgrade. Our advice is to keep the LTS version for now. For more information see https://wiki.ubuntu.com/X/Bugs/UpdateManagerWarningForUnity3D Do you still want to continue with the upgrade?
2012-09-29
Az Ön grafikus hardvere nem támogatja teljesen a „unity” asztali környezet futtatását. Várhatóan a frissítés után nagyon lassú környezetet fog kapni. Azt tanácsoljuk, most még tartsa meg az LTS változatot. További információért látogassa meg a https://wiki.ubuntu.com/X/Bugs/UpdateManagerWarningForUnity3D oldalt. Még így is szeretné folytatni a frissítést?
259.
You can upgrade at a later time by opening Software Updater and click on "Upgrade".
2012-09-29
Később is frissíthet a Frissítéskezelő megnyitásával, majd a „Frissítés” gombra kattintva.
260.
Perform a release upgrade
2012-09-29
Kiadásfrissítés végrehajtása