Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
19 of 9 results
1.
Configure and manage your Ubuntu One account
Konfiguro dhe menaxho llogarinë tënde të Ubuntu One
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../ubuntuone-installer.desktop.in.h:1
2.
Install Ubuntu One
Instalo Ubuntu One
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../ubuntuone/installer/gui.py:129
3.
Discover your personal cloud
Zbulo renë tënde personale
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../ubuntuone/installer/gui.py:136
4.
I_nstall
I_nstalo
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../ubuntuone/installer/gui.py:191
5.
Learn more
Mëso më tepër
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../ubuntuone/installer/gui.py:208
6.
Store files, photos, and music safely in Ubuntu One and access them on any of your devices.
Ruaj skedarët, fotografitë de muzikën në mënyrë të sigurtë në Ubuntu One dhe përdori ato nga të gjitha pajisjet e tua.
Translated and reviewed by Ervin
Located in ../ubuntuone/installer/gui.py:292
7.
Upload photos from your mobile instantly, and they're ready to share with friends or post online.
Ngarko fotot nga celulari yt menjëherë dhe ato janë gati për t'ua dërguar miqve apo për ti postuar online.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../ubuntuone/installer/gui.py:307
8.
Stream your music collection to all of your devices and listen to any song - online or offline.
Shpërndaje koleksionin tënd të muzikës tek të gjitha pajisjet e tua dhe dëgjo çdo këngë - në linjë dhe jashtë linje.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../ubuntuone/installer/gui.py:323
9.
Ubuntu One is installing…
Ubuntu One po instalohet…
Translated and reviewed by Ervin
Located in ../ubuntuone/installer/gui.py:343
19 of 9 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Ervin, Vilson Gjeci, tomson.