Browsing Albanian translation

5 of 279 results
5.
You are installing in system manufacturer mode. Please enter a unique name for this batch of systems. This name will be saved on the installed system and can be used to help with bug reports.
Type: text
Description
Ju jeni duke instaluar në mënyrën e sistemit të prodhuesit. Ju lutem shkruani një emër të veçantë për këtë batch të sistemit. Ky emër do të ruhet në sistem të instaluar dhe mund të përdoret për ndihmë rreth raportimit të gabimeve.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2014-05-07
In upstream:
Ju jeni duke instaluar në modin e sistemit të prodhuesit. Ju lutem shkruani një emër të veçantë për këtë batch të sistemit. Ky emër do të ruhet në sistem të instaluar dhe mund të përdoret për ndihmë rreth raportimit të gabimeve.
Suggested by Vilson Gjeci on 2012-03-26
Located in ../ubiquity.templates:9001
5 of 279 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.