Browsing Albanian translation

8 of 43 results
8.
Ubuntu includes Firefox, the web browser used by millions of people around the world. And web applications you use frequently (like Facebook or Gmail, for example) can be pinned to your desktop for faster access, just like apps on your computer.
type: Content of: <div><div><div><p>
Ubuntu përfshin Firefox, shfletuesin e internetit që përdoret nga miliona njerëz nëpër botë. Dhe programet e internetit që ju përdorni më shpesh (si për shembull Facebook, apo Gmail) mund të kalohen në desktopin tuaj për hyrje më të shpejtë, njësoj si programet në kompjuterin tuaj.
Translated and reviewed by Ervin on 2013-04-03
Located in slideshows/ubuntu/slides/browse.html:8
8 of 43 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.