Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
1120 of 43 results
11.
Supported software
type: Content of: <div><div><div><h2>
Programet e mbështetura
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-10-02
Located in slideshows/ubuntu/slides/browse.html:19 slideshows/ubuntu/slides/photos.html:19
12.
Flash
type: Content of: <div><div><div><ul><li><p>
Flash
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-10-02
Located in slideshows/ubuntu/slides/browse.html:23
13.
Chromium
type: Content of: <div><div><div><ul><li><p>
Chromium
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-04-09
Located in slideshows/ubuntu/slides/browse.html:23
14.
Any questions?
type: Content of: <div><h1>
Keni pyetje?
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-09-09
Located in slideshows/ubuntu/slides/gethelp.html:1
15.
Check out <a href="http://askubuntu.com/">askubuntu.com</a> for answers to all your Ubuntu questions. There’s a good chance your question will have been answered already and, if not, you’ll find thousands of volunteers eager to help. For more support options, go to <a href="http://www.ubuntu.com/support">ubuntu.com/support</a>.
type: Content of: <div><div><div><p>
Hidhini një sy <a href="http://askubuntu.com/">askubuntu.com</a> për përgjigje rreth të gjitha pyetjet tuaja për Ubuntun. Ka shumë mundësi që pyetja juaj ta ketë tashmë një përgjigje, nëse jo, ju do të gjeni mijëra vullnetarë të gatshëm për të ndihmuar. Për më tepër opsione ndihme, shkoni tek <a href="http://www.ubuntu.com/support">ubuntu.com/support</a>.
Translated and reviewed by Ervin on 2013-04-03
Located in slideshows/ubuntu/slides/gethelp.html:8
16.
Let’s talk Ubuntu
type: Content of: <div><div><div><h2>
Le të flasim për Ubuntu
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2012-02-24
Located in slideshows/ubuntu/slides/gethelp.html:17
17.
I'm installing #Ubuntu!
type: Content of: <div><div><div><div>
Po instaloj #Ubuntu!
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2012-03-16
Located in slideshows/ubuntu/slides/gethelp.html:18
18.
Your own personal cloud
type: Content of: <div><h1>
Reja juaj personale
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-09-09
Located in slideshows/ubuntu/slides/mobilise.html:1
19.
<a href="https://one.ubuntu.com/services/free/">Ubuntu One</a> gives you 5GB of free cloud storage to access your files, share your photos and <a href="https://one.ubuntu.com/services/music/">stream your music</a> to your computers, tablets and smartphones. Any photo you take appears on all your devices, the instant you take it. Ubuntu One runs on Ubuntu, Windows, Mac, Android, iOS and the web.
type: Content of: <div><div><div><p>
<a href="https://one.ubuntu.com/services/free/">Ubuntu One</a> ju jep 5GB hapësirë falas për të ruajtur skedarët tuaj, për të shpërndarë fotot tuaja dhe <a href="https://one.ubuntu.com/services/music/">për të luajtur muzikën tuaj</a> në kompjuterat, tabletat the telefonat tuaj. Çdo foto që ti bën shfaqet në të gjitha pajisjet e tua, në çastin që ti e bën. Ubuntu One punon në Ubuntu, Windows, Mac, Android, iOS dhe në internet.
Translated and reviewed by Ervin on 2013-04-03
Located in slideshows/ubuntu/slides/mobilise.html:8
20.
Take your music with you
type: Content of: <div><h1>
Merre muzikën tënde me vete
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-04-09
Located in slideshows/ubuntu/slides/music.html:2
1120 of 43 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Alket Rexhepi, Ervin, Vilson Gjeci, jon berisha.