Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
4143 of 43 results
41.
Say goodbye to searching the web for new software. With Ubuntu Software Center, you can find and install new apps with ease. Just type in what you’re looking for, or explore categories such as Science, Education and Games, alongside helpful reviews from other users.
type: Content of: <div><div><div><p>
I thoni mirupafshim kërkimit të internetit për programe të reja. Me Qendrën e Programeve të ubuntu, ju mund të gjeni dhe instaloni me lehtësi programe të reja. Thjesht shtypni çfarë po kërkoni, ose eksploroni kategoritë siç janë Shkenca, Edukimi dhe Lojërat, duke parë dhe vlerësime ndihmëse nga përdorues të tjerë.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2013-01-29
Located in slideshows/ubuntu/slides/usc.html:8
42.
Welcome to Ubuntu 12.10
type: Content of: <div><h1>
Mirë se erdhët tek Ubuntu 12.10
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2012-09-26
Located in slideshows/ubuntu/slides/welcome.html:1
43.
Fast and full of new features, the latest version of Ubuntu makes computing easier than ever. Here are just a few cool new things to look out for…
type: Content of: <div><div><div><p>
I shpejtë dhe me plot mjete të reja, versioni i ri i Ubuntu e bën përdorimin e kompjuterit më të lehtë se kurrë. Ja disa nga gjërat e reja të cilave duhet ti hidhni një sy...
Translated and reviewed by Ervin on 2013-04-03
Located in slideshows/ubuntu/slides/welcome.html:8
4143 of 43 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Alket Rexhepi, Ervin, Vilson Gjeci, jon berisha.