Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
110 of 48 results
1.
Suppress the dialog to confirm logout, restart and shutdown action
Pezullo dialogun për të konfirmuar veprimet e daljes, rindezjes dhe fikjes
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/com.canonical.indicator.session.gschema.xml.in.h:1
2.
Whether or not to show confirmation dialogs for logout, restart and shutdown actions.
Nëse duhen shfaqur apo jo dialogjet e konfirmimit për veprimet e daljes, rindezjes dhe fikjes.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/com.canonical.indicator.session.gschema.xml.in.h:2
3.
Remove the Log Out item from the session menu
Hiqe temën e daljes nga menuja e seksionit
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/com.canonical.indicator.session.gschema.xml.in.h:3
4.
Makes it so that the logout button doesn’t show in the session menu.
Bën që butoni i daljes të mos shfaqë menunë e seksionit.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/com.canonical.indicator.session.gschema.xml.in.h:4
5.
Remove the Restart item from the session menu
Hiqe temën e rindezjes nga menuja e seksionit
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/com.canonical.indicator.session.gschema.xml.in.h:5
6.
Makes it so that the restart button doesn’t show in the session menu.
Bën që butoni i rindezjes të mos shfaqet në menunë e seksionit.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/com.canonical.indicator.session.gschema.xml.in.h:6
7.
Remove the shutdown item from the session menu
Hiqe temën e fikjes nga menuja e seksionit
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/com.canonical.indicator.session.gschema.xml.in.h:7
8.
Makes it so that the shutdown button doesn’t show in the session menu.
Bën që butoni i fikjes të mos shfaqet në menunë e seksionit.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/com.canonical.indicator.session.gschema.xml.in.h:8
9.
Classic Guest Session
Seksion Klasik i të Ftuarit
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/extra-sessions/classic-desktop.desktop.in.in.h:1
10.
Start a guest session using the classic desktop
Nisni një seksion të të ftuarit duke përdorur desktopin klasik
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/extra-sessions/classic-desktop.desktop.in.in.h:2
110 of 48 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Indrit Bashkimi, Vilson Gjeci.