Browsing Albanian translation

4 of 1729 results
4.
An installation step failed. You can try to run the failing item again from the menu, or skip it and choose something else. The failing step is: ${ITEM}
Type: error
Description
:sl2:
Një hap instalimi dështoi. Mund ta provosh sërish nga menuja, ose ta anashkalosh dhe të zgjedhësh diçka tjetër. Hapi që dështoi është: ${ITEM}
Translated by Vilson Gjeci on 2010-04-15
Reviewed by Vilson Gjeci on 2014-02-03
In upstream:
Një hap instalimi dështoi. Mund ta provosh sërish nga menuja, ose ta anashkalosh dhe të zgjedhësh diçka tjetër. Hapi që dështoi është ${ITEM}
Suggested by Elian Myftiu on 2008-02-20
Located in ../main-menu.templates:3001
4 of 1729 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.