Browsing Albanian translation

14 of 1729 results
14.
For example, this question is of medium priority, and if your priority were already 'high' or 'critical', you wouldn't see this question.
Type: select
Description
:sl2:
Për shembull, kjo pyetje është e përparësisë mesatare, dhe nëse përparësia juaj do të ishte 'e lartë' apo 'kritike', nuk do ta shihnit këtë pyetje.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-04-15
In upstream:
Për shembull, kjo pyetje është e përparësisë mesatare, dhe nëse përparësia jote do ishte 'e lartë' apo 'kritike', nuk do mund ta shihje këtë pyetje.
Suggested by Elian Myftiu on 2006-03-17
Located in ../cdebconf-udeb.templates:2002
14 of 1729 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.