Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
1120 of 52 results
28.
KEYSTROKES:
Type: text
Description
:sl4:
KOMBINIME TASTESH:
Translated by oerd on 2007-09-23
Reviewed by Vilson Gjeci on 2010-04-15
In upstream:
SEKUENCA TASTESH:
Suggested by Elian Myftiu on 2006-03-17
Located in ../cdebconf-text-udeb.templates:2001
32.
Prompt: '%c' for help, default=%d>
Type: text
Description
:sl4:
There are leading/trailing spaces here. Each one represents a space character. Enter a space in the equivalent position in the translation.
Prompt: '%c' për ndihmë, e parazgjedhur=%d>
Translated by Vilson Gjeci on 2009-05-30
Reviewed by Vilson Gjeci on 2010-06-07
In upstream:
Prompt: '%c' për ndihmë, e prezgjedhur=%d>
Suggested by Elian Myftiu on 2008-02-20
Located in ../cdebconf-text-udeb.templates:8001
34.
Prompt: '%c' for help, default=%s>
Type: text
Description
:sl4:
There are leading/trailing spaces here. Each one represents a space character. Enter a space in the equivalent position in the translation.
Prompt: '%c' për ndihmë, e parazgjedhur=%s>
Translated by Vilson Gjeci on 2009-05-30
Reviewed by Vilson Gjeci on 2010-06-07
In upstream:
Prompt: '%c' për ndihmë, e prezgjedhur=%s>
Suggested by Elian Myftiu on 2006-03-17
Located in ../cdebconf-text-udeb.templates:10001
36.
Interactive shell
Type: note
Description
:sl2:
Type: text
Description
:sl2:
Shell interaktiv
Translated by M. Mirena on 2007-03-13
Reviewed by Elian Myftiu on 2007-04-02
In upstream:
Shell ndërveprues
Suggested by Elian Myftiu on 2006-03-17
Located in ../di-utils-shell.templates:1001 ../di-utils.templates:5001
37.
After this message, you will be running "ash", a Bourne-shell clone.
Type: note
Description
:sl2:
Pas këtij mesazhi, do të përdorni "ash", një shell klon i Bourne.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-04-15
In upstream:
Pas këtij mesazhi, do jesh duke përdorur "ash", një shell klon i Bourne.
Suggested by Elian Myftiu on 2006-03-17
Located in ../di-utils-shell.templates:1001
38.
The root file system is a RAM disk. The hard disk file systems are mounted on "/target". The editor available to you is nano. It's very small and easy to figure out. To get an idea of what Unix utilities are available to you, use the "help" command.
Type: note
Description
:sl2:
Skedari i sistemit root është disku RAM. Skedarët e sistemit të hard diskut, janë montuar mbi "/target". Editori në dispozicion është »nano«. Ai është shumë i vogël dhe i thjeshtë për ta përdorur. Për të kuptuar se çfarë Unix - veglash ke në dispozicion, përdor komandën "help".
Translated by M. Mirena on 2007-03-13
Reviewed by Vilson Gjeci on 2010-04-15
In upstream:
Filesistemi i root është disku RAM. Filesistemet e hard-diskut janë montuar mbi "/target". Editori në dispozicion është nano. Është shumë i vogël dhe i thjeshtë për ta kuptuar. Për të patur një ide çfarë veglash të Unix ke në dispozicion, përdor komandën "ls /bin /sbin /usr/bin /usr/sbin".
Suggested by Elian Myftiu on 2006-03-17
Located in ../di-utils-shell.templates:1001
39.
Use the "exit" command to return to the installation menu.
Type: note
Description
:sl2:
Përdorni komandën "exit" për t'u kthyer te menuja e intalimit.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-04-15
In upstream:
Përdor komandën "exit" për tu kthyer tek menuja e intalimit.
Suggested by Elian Myftiu on 2006-03-17
Located in ../di-utils-shell.templates:1001
42.
Are you sure you want to exit now?
Type: boolean
Description
:sl2:
Jeni të sigurt që doni të dilni tani?
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-04-15
In upstream:
Je i sigurtë që do të dalësh tani?
Suggested by Elian Myftiu on 2006-03-17
Located in ../di-utils-reboot.templates:1001
44.
Abort the installation
Type: text
Description
Main menu item
The translation should not exceed 55 columns except for languages
that are only supported in the graphical version of the installer
:sl1:
Ndërprit instalimin
Translated by M. Mirena on 2007-03-13
Reviewed by Elian Myftiu on 2007-04-02
In upstream:
Ndalo instalimin
Suggested by Elian Myftiu on 2006-03-17
Located in ../di-utils-reboot.templates:2001
51.
All components of the installer needed to complete the install will be loaded automatically and are not listed here. Some other (optional) installer components are shown below. They are probably not necessary, but may be interesting to some users.
Type: multiselect
Description
:sl2:
Të gjitha komponentet e nevojshme për përfundimin e instalimit do të ngarkohen automatikisht dhe nuk janë paraqitur këtu. Disa komponente të tjera (opcionale) janë paraqitur më poshtë. Ato ndoshta janë të panevojshëme, por mund të jenë interesante për disa përdorues.
Translated by M. Mirena on 2007-03-13
Reviewed by Elian Myftiu on 2007-04-02
In upstream:
Të gjithë përbërësit që nevojiten për mbarimin e instalimit do të ngarkohen automatikisht dhe nuk janë rradhitur këtu. Disa përbërës të tjerë (opcionalë) të instaluesit janë shfaqur më poshtë. Ato ndoshta janë të panevojshëm, por mund të jenë interesante për disa përdorues.
Suggested by Elian Myftiu on 2007-03-11
Located in ../anna.templates:1001
1120 of 52 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Agron Selimaj, Dr. PsY., Elian Myftiu, Elian Myftiu, Florind Murtezi, Getoar, M. Mirena, NT, ValdrinMaliqi, Vilson Gjeci, oerd, tomor, zotrules.