Translations by Richard Somlói

Richard Somlói has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

117 of 17 results
~
Ubuntu is packed with features to make your computer delightful to use. This version consolidates the Unity desktop interface; a brand new way to find and manage your applications. Now with more features and faster. We’d like to show some cool things to look for in your new operating system.
2011-09-29
Az Ubuntu számos, a számítógép használatát megkönnyítő funkcióval érkezik. Ebben a verzióban forr igazán ki a Unity asztali felület, mely egy teljesen új módon közelíti meg az alkalmazások keresését és kezelését. Sokat gyorsult és funkció-gazdagabb is lett. A következőkben szeretnénk mutatni néhány nagyszerű dolgot az új operációs rendszerével kapcsolatban.
~
Ubuntu comes with the amazing Banshee music player. With advanced playback options and the Ubuntu One music store built in, it’s simple to queue up the perfect songs. And it works great with CDs and portable music players, so you can enjoy all your music wherever you go.
2011-09-26
Az Ubuntu a nagyszerű Banshee zenelejátszóval érkezik. Fejlett lejátszási opcióinak és a beépített Ubuntu One zeneboltnak köszönhetően könnyedén összeállíthatja az Önnek tetsző dalokat. Emellett jól működik CD-kel és hordozható zenelejátszókkal, így évezheti zenéit bárhol jár is.
~
Check out <a href="http://askubuntu.com/">Ask Ubuntu</a>, the best place to get an answer about Ubuntu. With most questions already answered, and thousands of people ready to help, you’ll be sorted in no time at all. And if you need an answer on a deadline, Canonical offers <a href="http://www.ubuntu.com/support">commercial support</a> to business users. Browse to <a href="http://www.ubuntu.com/support">ubuntu.com/support</a> to explore your other options.
2011-09-26
Látogasson el az <a href="http://askubuntu.com/">Ask Ubuntu</a> honlapra, ami a legjobb hely, ha kérdése van. A legtöbb kérdés már meg lett válaszolva, de, ha mégsem találná meg a választ, felhasználók ezrei állnak készen, hogy segítsenek. Ha a kérdése sürgős, igénybe veheti a Canonical, az üzleti partnerei számára nyújtott <a href="http://www.ubuntu.com/support">kereskedelmi támogatását</a>. További lehetőségekért látogasson el az <a href="http://www.ubuntu.com/support">ubuntu.com/support</a> oldalra.
~
Ubuntu includes Mozilla Firefox for fast, safe web browsing. You can also choose alternative browsers from the Ubuntu Software Center.
2011-09-26
Az Ubuntu a Mozilla Firefox webböngészőt szállítja, a gyors és biztonságos böngészés érdekében. Emellett választhat alternatív böngészőket is az Ubuntu szoftverközpontból.
~
LibreOffice
2011-02-22
LibreOffice
2.
At the heart of Ubuntu’s philosophy is a belief that computing is for everyone. With advanced accessibility tools and options like your preferred color scheme, text size, and language, Ubuntu is for anyone. Whoever you are, and wherever you are.
2011-09-29
Az Ubuntu filozófiájának középpontjában az a hit áll, hogy a számítástechnika mindenkié. Fejlett akadálymentesítési eszközeivel, és több száz olyan lehetőséggel, mint a saját betűkészletek, színsémák és nyelvek, az Ubuntu biztosítja a rugalmasságot, amely megfelelővé teszi a valódi emberek számára, bárkik is legyenek azok.
4.
Appearance
2011-09-09
Megjelenés
14.
Any questions?
2011-09-09
Maradt még kérdése?
18.
Your own personal cloud
2011-09-09
A személyes felhője
19.
An <a href="https://one.ubuntu.com/services/">Ubuntu One Free</a> account gives you 5GB of cloud storage, so you can store and sync your files and photos across devices and access them wherever you are in the world. Easily share them with friends, family and colleagues. Take a photo on your mobile phone and immediately see it on your desktop, or add <a href="https://one.ubuntu.com/services/music/">Music Streaming</a> for mobile to enjoy your music on the move.
2011-09-12
Az ingyenesen igénybe vehető <a href="https://one.ubuntu.com/services/">Ubuntu One Free</a> fiók esetén 5GB tárhelyhez juthat egy adatfelhőben. Így tárolni és szinkronizálni tudja fájljait, fényképeit készülékein keresztül, továbbá bárhonnan el is érheti azokat. Ily módon könnyedén megoszthatja azokat barátaival, családjával és munkatársaival. Készítsen egy fényképet a mobiltelefonjával, és máris megtekintheti azt a számítógépén. Próbálja ki a <a href="https://one.ubuntu.com/services/music/">Mobil zene</a> szolgáltatást is, hogy zenéit is bárhol élvezni tudja.
24.
Write and present for free
2011-09-29
Alkosson és prezentáljon szabadon
25.
LibreOffice is a free office suite packed with everything you’ll need to create impressive documents, spreadsheets, and presentations. LibreOffice tries its best to work with other office software, and it uses the OpenDocument standards for far-reaching compatibility.
2011-09-26
A LibreOffice egy ingyenes irodai alkalmazás-csomag, melyben minden megtalálható, amire szüksége lehet hatásos dokumentumok, táblázatok és bemutatók készítéséhez. A LibreOffice megpróbál lehetőségeihez mérten a legjobban működni más irodai alkalmazásokkal, továbbá az OpenDocument szabványait használva próbál messzemenően kompatibilitás is maradni.
30.
Shotwell is a handy photo manager that is ready for your gadgets. Connect a camera or a phone to transfer your photos, then it’s easy to share them and keep them safe. If you’re feeling creative, you can try lots of photo apps from the Ubuntu Software Center.
2011-09-26
A Shotwell egy kényelmes fényképkezelő, amely készen áll eszközeire. Csatlakoztasson egy fényképezőgépet vagy telefont fényképeinek átmásolásához, mely után egyszerűen megoszthatja vagy biztonságosan megőrizheti azokat. Amennyiben kreatív kedvében van, kipróbálhat számos más fényképkezelő alkalmazást is az Ubuntu szoftverközpontból.
34.
Stay connected
2011-09-09
Maradjon kapcsolatban ismerőseivel
35.
The Ubuntu Message Indicator gives you an eagle-eye view of incoming messages from all applications and social networks. See at a glance when there’s something new to read, regardless how it arrived.
2011-09-26
Az Ubuntu üzenetindikátornak köszönhetően egy helyen találhatja az összes alkalmazásból és szociális hálózatból érkező üzeneteit. Egy helyen értesülhet minden újról, függetlenül attól honnét érkezett.
40.
Find even more software
2020-04-19
Fedezzen fel még több alkalmazást!
41.
The Ubuntu Software Center has thousands of new applications ready for your computer. Just type what you want or explore the categories like games, science, and education. It is easy to download new stuff and write reviews to share your experiences.
2011-09-26
Az Ubuntu szoftverközpont több ezer alkalmazást kínál a számítógépéhez. Csak írja be, hogy mit szeretne, vagy böngéssze át a különböző kategóriákat, például játék, tudomány vagy oktatás. Könnyedén letöltheti az új alkalmazásokat és írhat róluk értékelést tapasztalatainak megosztásához.