Translations by Bence Lukács

Bence Lukács has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

19 of 9 results
8.
Ubuntu includes Mozilla Firefox for fast and safe web browsing. It’s easy to use and it’s backed by a non-profit foundation that loves the web. If you aren’t a Firefox fan, there are also lots of alternatives in the Ubuntu Software Center.
2012-03-03
Az Ubuntu a Mozilla Firefox webböngészőt szállítja, a gyors és biztonságos böngészés érdekében. Egyszerűen használható és egy a webet szerető non-profit alapítvány támogatja. Ha Ön nem egy Firefox rajongó, akkor választhat alternatív böngészőket is az Ubuntu szoftverközpontból.
15.
Check out <a href="http://askubuntu.com/">Ask Ubuntu</a>, the best place to get an answer about Ubuntu. With most questions already answered, and thousands of people ready to help, you’ll be sorted in no time at all. And if you need an answer on a deadline, you can get commercial support and more at <a href="http://www.ubuntu.com/support">ubuntu.com/support</a>.
2012-03-03
Látogasson el az <a href="http://askubuntu.com/">Ask Ubuntu</a> honlapra, ami a legjobb hely, ha kérdése van. A legtöbb kérdés már meg lett válaszolva, de, ha mégsem találná meg a választ, felhasználók ezrei állnak készen, hogy segítsenek. Ha a kérdése sürgős, válassza a kereskedelmi támogatást, és látogasson el az <a href="http://www.ubuntu.com/support">ubuntu.com/support</a> oldalra.
16.
Let’s talk Ubuntu
2012-03-03
Hagyja beszélni az Ubuntut!
21.
Ubuntu comes with the amazing Rhythmbox music player. With advanced playback options and the Ubuntu One music store built in, it’s simple to queue up the perfect songs. And it works great with CDs and portable music players, so you can enjoy all your music wherever you go.
2012-03-03
Az Ubuntu a nagyszerű Rhythmbox zenelejátszóval érkezik. Fejlett lejátszási opcióinak és a beépített Ubuntu One zeneboltnak köszönhetően könnyedén összeállíthatja az Önnek tetsző dalokat. Emellett jól működik CD-kel és hordozható zenelejátszókkal, így évezheti zenéit bárhol jár is.
26.
LibreOffice Writer
2012-03-03
LibreOffice Writer
27.
LibreOffice Calc
2012-03-03
LibreOffice Calc
28.
LibreOffice Impress
2012-03-03
LibreOffice Impress
42.
Welcome to Ubuntu 12.04 LTS
2012-03-03
Üdvözli az Ubuntu 12.04 LTS
43.
Fast and feature-packed, Ubuntu makes your PC a delight to use. And with the latest version of the Unity interface, it's now easier than ever. Here are a few more cool new things to look out for.
2012-03-03
Gyors és funkciógazdag, az Ubuntuval PC-jét élvezet lesz használni. Ráadásul a legutolsó verziójú Unity felülettel még gyorsabb, mint eddig! Íme, nézzen meg még néhány lenyűgöző újítást!