Browsing Hungarian translation

60 of 102 results
60.
This setting only affects the language your desktop and applications are displayed in. It does not set the system environment, like currency or date format settings. For that, use the settings in the Regional Formats tab.
The order of the values displayed here decides which translations to use for your desktop. If translations for the first language are not available, the next one in this list will be tried. The last entry of this list is always "English".
Every entry below "English" will be ignored.
There are line breaks here. Each one represents a line break. Start a new line in the equivalent position in the translation.
Ez csak az Ön asztali környezetének és alkalmazásainak nyelvi beállításait befolyásolja. Nem változtatja meg a rendszerkörnyezetet, például a pénznem vagy az időformátum beállításait. Ezek a „Helyi formátumok” lapon található beállításokkal módosíthatók.
Az itt megjelenített értékek sorrendje határozza meg, hogy mely fordításokat használja az asztali környezetében. Ha nem található fordítás az első nyelven, akkor a listában található másodikhoz tartozót próbálja meg letölteni. A lista utolsó eleme mindig az „angol”.
Az „angol” elem alatti minden bejegyzés figyelmen kívül marad.
Translated and reviewed by Gabor Kelemen
Located in ../data/LanguageSelector.ui.h:8
60 of 102 results

This translation is managed by Ubuntu Hungarian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.