Browsing Albanian translation

5 of 250 results
5.
All about playing music and video files, CDs, DVDs as well as importing, managing and editing your photos and pictures.
Gjithçka për të luajtur skedarët muzikë dhe video, CD-të, DVD-të si dhe për të importuar, menaxhuar dhe modifikuar fotot dhe pikturat.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-02-19
Located in musicvideophotos/C/musicvideophotos-C.omf:11(description)
5 of 250 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.