Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
13 of 3 results
1.
Welcome to Ubuntu 10.04 LTS
type: Content of: <h1>
Mirë se erdhët tek Ubuntu 10.04 LTS
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu-upgrade/slides/welcome.html:1
2.
Ubuntu is now being upgraded to version 10.04 LTS. This release is a long term support release, culminating two significant years of work. It will be supported for three years &mdash; until April, 2013.
type: Content of: <div><div><ul><li>
Ubuntu tani po përditësohet në versionin 10.04 LTS. Ky version ka mbështetje për një kohë të gjatë dhe është produkti i dy viteve domethënës pune. Ai do të suportohet për tre vjet &mdash; deri në Prill, 2013.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu-upgrade/slides/welcome.html:6
3.
This upgrade process may take a while. Meanwhile, we would like to tell you about some new features you'll see when the upgrade is complete.
type: Content of: <div><div><ul><li>
Ky proçes përditësimi mund të zgjasë pak. Ndërkohë, ne do të dëshironim t'iu tregonim rreth disa gjërave të reja që do të shikoni kur ky përditësim të jetë kompletuar.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu-upgrade/slides/welcome.html:8
13 of 3 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Vilson Gjeci.