Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
110 of 297 results
1.
Create and edit your own movies
Krijo dhe modifiko filmat e tu
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-02-15
Located in ../data/pitivi.desktop.in.in.h:2
2.
Pitivi Video Editor
Pitivi Modifikues Video
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-02-15
Located in ../data/pitivi.desktop.in.in.h:1
3.
%s is already running!
%s është nisur tashmë!
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-02-15
Located in ../pitivi/check.py:102
4.
An instance of %s is already running in this script.
Një instancë e %s është nisur tashmë në këtë skript.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-02-15
Located in ../pitivi/check.py:116
5.
Could not find the GNonLin plugins!
Nuk mund të gjej pluginët GNonLin!
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-02-15
Located in ../pitivi/check.py:105
6.
Make sure the plugins were installed and are available in the GStreamer plugins path.
Sigurohuni që pluginët janë të instaluar dhe janë të disponueshëm në shtegon e pluginëve GStreamer.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-06-23
Located in ../pitivi/check.py:119
7.
Could not find the autodetect plugins!
Nuk munda të gjej pluginët e vetëdallimit!
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-03-05
Located in ../pitivi/check.py:108
8.
Make sure you have installed gst-plugins-good and is available in the GStreamer plugin path.
Sigurohuni që keni instaluar gst-plugins-good dhe është i disponueshëm në shtegun e GStreamer plugin.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-06-23
Located in ../pitivi/check.py:109
9.
PyGTK doesn't have cairo support!
PyGTK nuk ka mbështetje për cairo!
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-03-05
Located in ../pitivi/check.py:111
10.
Please use a version of the GTK+ Python bindings built with cairo support.
Ju lutemi përdorni një tip lidhjeje GTK+ Python me mbështetje për Cairo.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-09-10
Located in ../pitivi/check.py:125
110 of 297 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Vilson Gjeci, andrea85.