Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
110 of 193 results
1.
Use the largest continuous free space
Type: text
Description
Përdor hapësirën e lirë të vazhdueshme më të madhe
Translated by Evan on 2009-08-25
Located in ../ubiquity.templates:3001
2.
Erase and use the entire disk
Type: text
Description
Fshije dhe përdor të gjithë diskun
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-08-26
Located in ../ubiquity.templates:4001
3.
Install them side by side, choosing between them each startup
Type: text
Description
Instaloji krah për krah, duke zgjedhur midis tyre në çdo ndezje
Translated by Evan on 2009-08-25
Located in ../ubiquity.templates:5001
4.
Specify partitions manually (advanced)
Type: text
Description
Specifiko particionet në mënyrë manuale (e avancuar)
Translated by Evan on 2009-08-25
Located in ../ubiquity.templates:6001
5.
Install
Type: text
Description
This is used as a window title.
Type: text
Description
Instalo
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2012-03-26
In upstream:
_Instalo
Suggested by Evan on 2009-08-25
Located in ../ubiquity.templates:7001 ../ubiquity.templates:185001
6.
Install (OEM mode, for manufacturers only)
Type: text
Description
Instalo (mënyra OEM, vetëm për prodhues)
Translated by Vilson Gjeci on 2012-03-26
Reviewed by Florind Murtezi on 2020-04-26
In upstream:
Instalo (modi OEM, vetëm për prodhues)
Suggested by Evan on 2009-08-25
Located in ../ubiquity.templates:8001
7.
Welcome
Type: text
Description
Type: text
Description
Mirësevini
Translated by Evan on 2009-08-25
Located in ../ubiquity.templates:175001 ../ubiquity.templates:258001
8.
Ready to install? Once you answer a few questions, the contents of the live CD can be installed on this computer so you can run the system at full speed and without the CD.
Type: text
Description
Gati për instalim? Pasi t'u kesh përgjigjur disa pyetjeve, përmbajtja e live CD do mund të instalohet në këtë kompjuter në mënyrë që të mund ta shfrytëzosh sistemin në maksimumin e shpejtesisë dhe pa këtë CD
Translated by Evan on 2009-08-25
Located in ../ubiquity.templates:10001
9.
Answering the questions should only take a few minutes.
Type: text
Description
Përgjigja e pyetjeve do të duhej të zgjasë vetëm disa minuta
Translated by Evan on 2009-08-25
Located in ../ubiquity.templates:14001
10.
Please choose the language used for the installation process. This language will be the default language for the final system.
Të lutem, zgjedh gjuhën që do të përdoret gjatë instalimit. Kjo gjuhë do të jetë gjuha që do të përdoret për sistemin përfundimtar.
Translated by Evan on 2009-08-25
110 of 193 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Colin Watson, Evan, Florind Murtezi, Vilson Gjeci.