Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
15 of 5 results
1.
Store, sync and share with Ubuntu One
Ruani, sinkronizoni dhe shpërndani me Ubuntu One
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/ubuntuone.html:1
2.
Ubuntu One is your personal cloud, providing 2 GB of essential storage (and more if you need it).
Ubuntu One është reja juaj personale, e cila ju jep 2 GB hapësirë personale (dhe më tepër nëse ju nevojitet).
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntuone.html:2
3.
Use it to back up, store and sync your files, as well as share them with other Ubuntu One users.
Përdoreni atë për të ruajtur, mbrojtur dhe sinkronizuar skedarët tuaj, si dhe për t'i ndarë ato me përdorues të tjerë të Ubuntu One.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/ubuntuone.html:3
4.
Your Tomboy notes and Evolution contacts are synced automatically across all of your computers.
Shënimet tuaja të Tomboy dhe kontaktet tuaja në Evolution sinkronizohen automatikisht në të gjithë kompjuterat tuaj.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/ubuntuone.html:4
5.
Integration with your Ubuntu desktop makes sharing files easy.
Integrimi me desktopin e bën të lehtë shpërndarjen e skedarëve.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/ubuntuone.html:5
15 of 5 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Vilson Gjeci.