Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
14 of 4 results
1.
Music and movies in Ubuntu
Muzika dhe filmat në Ubuntu
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/rhythmbox-totem.html:1
2.
Ubuntu is ready to play videos and music from the web and from DVDs. It works straight away for the free and popular formats that people can use without paying license fees.
Ubuntu është gati për të luajtur videot dhe muzikën nga interneti dhe nga DVD-të. Ai punon drejtpërdrejt për formatet e njohura falas të cilat njerëzit mund t'i përdorin pa paguar tarifa liçensash.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/rhythmbox-totem.html:2
3.
<em>Rhythmbox Music Player</em> lets you organize your music and listen to Internet radio. It also keeps track of podcasts, to download new episodes of a show automatically.
<em>Luajtësi i Muzikës Rhythmbox</em> ju lejon të organizoni muzikën tuaj dhe të dëgjoni radiot në internet. Aigjithashtu gjurmon podcast-et, për të shkarkuar automatikisht episodet e reja të një shfaqjeje.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/rhythmbox-totem.html:3
4.
Plug in an MP3 player to start synchronizing your music collection, or insert a CD to copy its music to your computer.
Lidhni një luajtës MP3 për të nisur sinkronizimin e koleksionit tuaj të muzikës, ose vendosni një CD për të kopjuar muzikën e tij në kompjuterin tuaj.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/rhythmbox-totem.html:4
14 of 4 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Vilson Gjeci.