Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
15 of 5 results
1.
Organize, enjoy, and share your photos
Organizo, kënaqu, dhe ndaj fotot e tua
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/fspot.html:1
2.
With <em>F-Spot Photo Manager</em>, it is really easy to share, touch-up and organize digital photos.
Me <em>Menaxhuesin e Fotove F-Spot</em>, është me të vërtetë e lehtë të ndash, rregullosh dhe organizosh fotot e tua digitale.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/fspot.html:2
3.
Use tags to describe your photos. Later on, you can use the tags to find a particular one.
Përdor etiketa për të përshkruar fotot e tua. Më vonë, ju mund t'i përdorni këto etiketa për të gjetur një foto të veçantë.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/fspot.html:3
4.
Use the Export option to write your photos to CDs, email them to friends or share them online.
Përdorni opsionin e eksportit për t'i shkruar fotot tuaja në CD, për t'ia dërguar me email miqve apo për t'i shpërndarë në internet.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/fspot.html:4
5.
To get started, choose F-Spot from the Graphics Applications menu or attach a digital camera and follow the prompts.
Për t'ia nisur, zgjidhni F-Spot nga menuja e Programeve Grafike ose bashkangjisni një kamera digitale dhe ndiqni udhëzimet.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/fspot.html:5
15 of 5 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Vilson Gjeci.