Browsing Albanian translation

4 of 4 results
4.
Add your own personal note. Choose from thousands of themes and Add-ons that tailor Firefox to how you use the web.
Shtoni shënimet tuaja personale. Zgjidhni nga mijëra tema dhe Shtesa që e përshtasin Firefox sipas mënyrës që ju do ta përdorni në internet.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-10-16
Located in slides/ubuntu/firefox.html:4
4 of 4 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.