Translations by drtvasudevan

drtvasudevan has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

150 of 561 results
685.
Aguascalientes
2009-03-03
அக்வாசாலின்டிஸ்
686.
Auburn
2009-03-03
ஔபர்ன்
687.
Birmingham
2009-03-03
பிர்மிங்ஹாம்
688.
Decatur
2009-03-03
டெக்காடர்
689.
Huntsville
2009-03-03
ஹன்ட்ஸ்வில்லே
690.
Montgomery
2009-03-03
மோன்ட்கோம்ரே
691.
Troy
2009-03-03
ட்ராய்
692.
Alpine
2009-03-03
அல்பைன்
693.
Eagle
2009-03-03
கழுகு
694.
Juneau
2009-03-03
ஜுனீயு
695.
Petersburg
2009-03-03
பீட்டர்ஸ்பர்க்
696.
Saint George
2009-03-03
செய்ன்ட் ஜார்ஜ்
697.
Sutton
2009-03-03
சுடான்
698.
Jasper
2009-03-03
ஜாஸ்பெர்
699.
Saint John's
2009-03-03
செய்ன்ட் ஜான்ஸஸ்
700.
Antwerp
2009-03-03
ஆன்ட்வெர்ப்
701.
Córdoba
2009-03-03
கோர்டபா
702.
San Fernando
2009-03-03
சான் ஃபெர்னாண்டோ
703.
Chandler
2009-03-03
சான்டலெ ர்
704.
Douglas
2009-03-03
டக்லஸ்
705.
Glendale
2009-03-03
க்லென்டைவ்
706.
Peoria
2009-03-03
பியோரியா
707.
Fayetteville
2009-03-03
ஃபயெடெவில்லே
708.
Fort Smith
2009-03-03
ஃபோர்ட் ஸ்மித்
709.
Hot Springs
2009-03-03
ஹாட் ஸ்பிரிங்
710.
Monticello
2009-03-03
மோன்டிசிலோ
711.
Mountain Home
2009-03-03
மௌன்டன் ஹோம்
712.
Newport
2009-03-03
நியூபோர்ட்
713.
Stuttgart
2009-03-03
ஸ்டட்கார்ட்
714.
Stuttgart
2009-03-03
ஸ்டட்கார்ட்
715.
Freeport
2009-03-03
ஃப்ரீ ஃபோர்ட்
716.
Georgetown
2009-03-03
ஜார்ஜ் டௌன்
717.
La Paz
2009-03-03
லா பாஸ்
718.
Beijing
2009-03-03
பீஜிங்
719.
Brest
2009-03-03
ப்ரெஸ்ட்
720.
Berlin
2009-03-03
பெர்லின்
721.
Hamilton
2009-03-03
ஹாமில்டன்
722.
Saint George
2009-03-03
செய்ன்ட் ஜார்ஜ்
723.
Concepción
2009-03-03
கான்செப்ஷன்
724.
La Paz
2009-03-03
லா பாஸ்
725.
Trinidad
2009-03-03
ட்ரினிடாட்
726.
Bremen
2009-03-03
ப்ரெமன்
727.
Clinton
2009-03-03
க்ளின்டன்
728.
Creston
2009-03-03
க்ரெஸ்டன்
729.
Natal
2009-03-03
நாடால்
730.
Princeton
2009-03-03
பிரின்ஸ்டன்
731.
Vancouver
2009-03-03
வான்கோவர்
732.
Vernon
2009-03-03
வெர்னோன்
733.
Victoria
2009-03-03
விக்டோரியா
734.
Auburn
2009-03-03
ஔபர்ன்