Browsing Norwegian Nynorsk translation

6 of 67 results
6.
This documentation is distributed in the hope that it will be useful, but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AS DESCRIBED IN THE DISCLAIMER.
Denne dokumentasjonen er distribuert i håp om at han kan vera nyttig, men UTAN NOKON GARANTI, heller ikkje med den underforståtte garantien for KURANT KVALITET eller at han er BRUKBAR FOR EIT SPESIFIKT FORMÅL SOM SKILDRA I ANSVARSFRÅSKRIVINGA.
Translated and reviewed by Eirik U. Birkeland on 2008-05-06
Suggestions:
Denne dokumentasjonen er distribuert i håp om at den skal være nyttig, men UTEN NOEN GARANTI; selv uten den anmodede garantien for KURANT KVALITET eller TILPASSELIGHET FOR EN SPESIFIKK HENSIKT SOM BESKREVET I ANSVARSFRASKRIVELSEN.
Norwegian Bokmal kubuntu-docs-config-desktop in Ubuntu Karmic package "kubuntu-docs" by Daniel Høyer Iversen on 2007-09-01
Denne dokumentasjonen blir distribuert i håp om at den skal gjøre nytte, men INGEN GARANTI; selv uten den antydede garantien for KURANT KVALITET eller TILPASSELIGHET FOR EN SPESIELL BRUK, SLIK DET ER BESKREVET I ANSVARSFRASKRIVELSEN
Norwegian Bokmal kubuntu-docs-config-desktop in Ubuntu Karmic package "kubuntu-docs" by Morten Mytting Wang on 2008-09-15
Denne dokumentasjonen er distribueret i håp om at den vil være nyttig, men UTEN NOEN GARANTI; selv uten den antydede garantien for KURANT KVALITET eller TILPASSELIGHET FOR EN SPESIELL BRUK SOM BESKREVET I ANSVARSFRASKRIVELSEN.
Norwegian Bokmal kubuntu-docs-config-desktop in Ubuntu Karmic package "kubuntu-docs" by Daniel Høyer Iversen on 2007-12-19
Denne dokumentasjonen er distribuert i håp om at den skal være nyttig, men UTEN NOEN GARANTI; selv uten den anmodede garantien for KURANT KVALITET eller TILPASSELIGHET FOR EN SPESIFIK HENSIKT SOM BESKREVET I ANSVARSFRASKRIVELSEN.
Norwegian Bokmal kubuntu-docs-config-desktop in Ubuntu Karmic package "kubuntu-docs" by Tor Harald Thorland on 2007-05-12
Denne dokumentasjonen er distribuert i håp om at den vil være nyttig, men UTEN NOEN GARANTI; selv uten den antydede garantien for KURANT KVALITET eller TILPASSELIGHET FOR EN SPESIELL BRUK SOM BESKREVET I ANSVARSFRASKRIVELSEN.
Norwegian Bokmal kubuntu-docs-config-desktop in Ubuntu Karmic package "kubuntu-docs" by Matthew East on 2011-05-07
Denne dokumentasjonen er distribuert i håp om at den skal være nyttig, men UTEN NOEN GARANTI; uten en gang den underforståtte garantien av OMSETTELIGHET eller PASSELIGHET FOR ET SPESIFIKT FORMÅL SOM BESKRIVES I ANSVARSFRASKRIVELSEN.
Norwegian Bokmal kubuntu-docs-config-desktop in Ubuntu Karmic package "kubuntu-docs" by Håvar Nielsen on 2007-10-19
Denne dokumentasjonen distribueres i håp om at den vil være nyttig, men UTEN NOEN GARANTI; selv uten den antydede garantien for KURANT KVALITET eller TILPASSELIGHET FOR EN SPESIELL BRUK SOM BESKREVET I ANSVARSFRASKRIVELSEN.
Norwegian Bokmal kubuntu-docs-config-desktop in Ubuntu Karmic package "kubuntu-docs" by Håvard Havdal on 2008-04-09
Located in config-desktop/C/config-desktop.xml:8(para)
6 of 67 results

This translation is managed by Ubuntu Norwegian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.