Browsing Albanian translation

7 of 629 results
7.
The fusa applet can not be found or it is not in the standard location. Please update the panel configuration manually.
Appleti fusa nuk mund të gjendet dhe nuk është në vendndodhjen standarte. Ju lutemi të rifreskoni Panelin e Konfigurimit në mënyrë manuale.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-02-05
7 of 629 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.