Browsing Albanian translation

5 of 629 results
5.
The logout button can not be found or it is not in the standard location. Please update the panel configuration manually.
Butoni i daljes nuk mund të gjendet dhe nuk është në vendndodhjen standarte. Ju lutemi të rifreskoni Panelin e Konfigurimit në mënyrë manuale.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-02-05
5 of 629 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.