Browsing Albanian translation

2 of 629 results
2.
There is now a combined status menu for instant messaging status, switching user accounts, and exiting Ubuntu.
Nuk ka asnjë menu të kombinuar të statusit për status të mesazheve të çastit, po ndërrojmë llogaritë e përdoruesit dhe po dalim nga Ubuntu.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-03-27
2 of 629 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.