Translations by ભાવિન દોશી

ભાવિન દોશી has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

150 of 8184 results
1.
Ghotuo
2009-05-25
ઘોટુઓ
2009-01-11
ઘોટુઓ
2.
Alumu-Tesu
2009-05-25
અલુમુ-ટેસુ
2009-01-11
અલુમુ-ટેસુ
3.
Ari
2009-05-25
અરિ
2009-01-11
અરિ
4.
Amal
2009-05-25
અમાલ
2009-01-11
અમાલ
5.
Albanian, Arbëreshë
2009-05-25
અલ્બાનિયન, અર્બરેશ
2009-01-11
અલ્બાનિયન, અર્બરેશ
6.
Aranadan
2009-05-25
અરાનાડાન
2009-01-11
અરાનાડાન
7.
Ambrak
2009-01-11
આમ્બાર્ક
8.
Arapesh, Abu'
2009-05-19
અરાપેશ, અબુ
9.
Arifama-Miniafia
2009-05-25
અરિફામા-મિનિઆફિયા
2009-01-11
અરિફામા-મિનિઆફિયા
10.
Ankave
2009-01-11
અંકેવ
11.
Afade
2009-05-25
અફાડ
2009-01-11
અફાડ
12.
Aramanik
2009-01-11
આરામનિક
13.
Anambé
2009-01-11
અનામ્બે
14.
Arabic, Algerian Saharan
2009-01-11
અરેબિક, અલ્જેરીઅન સહરન
15.
Arára, Pará
2009-05-25
અરરા, પાર
2009-01-11
અરરા, પાર
16.
Abnaki, Eastern
2009-01-11
અબ્નાકિ, પૂર્વીય
17.
Afar
2009-01-11
અફાર
18.
Aasáx
2009-05-25
આસક્સ
2009-01-11
આસક્સ
19.
Albanian, Arvanitika
2009-01-11
અલ્બાનિયન, અર્વાનિતિકા
20.
Abau
2009-01-11
અબાઉ
21.
Solong
2009-05-25
સોલોંગ
2009-01-11
સોલોંગ
22.
Mandobo Atas
2009-01-11
મંડોબો અટાસ
23.
Amarasi
2009-01-11
અમારાસી
24.
Abé
2009-05-25
અબ
2009-01-11
અબ
25.
Bankon
2009-05-25
બંકોન
2009-01-11
બંકોન
26.
Ayta, Ambala
2009-05-25
અયતા, અંબાલા
2009-01-11
અયતા, અંબાલા
27.
Agta, Camarines Norte
2009-01-11
અગ્તા, કેમેરીન્સ નોર્ટે
28.
Abnaki, Western
2009-01-11
અબ્નાકિ, પશ્ચિમી
29.
Abai Sungai
2009-01-11
અબાઇ સુંગાઇ
30.
Abaga
2009-01-11
અબાગા
31.
Arabic, Tajiki
2009-01-11
અરેબિક, તાજીકિ
32.
Abidji
2009-01-11
અબિદ્જી
33.
Aka-Bea
2009-01-11
અકા-બી
34.
Abkhazian
2009-01-11
અબ્ખાઝીયન
35.
Lampung Nyo
2009-01-11
લંપુંગ ન્યો
36.
Abanyom
2009-01-11
અબાન્યોમ