Browsing Albanian translation

8 of 34 results
8.
You are free to modify, extend, and improve the Ubuntu documentation source code under the terms of this license. All derivative works must be released under this license.
Jeni i lirë të modifikoni, zgjeroni dhe të përmirësoni kodin e dokumentave të Ubuntu nën termat e kësaj liçense. Të gjitha punimet apo veprat e derivuara duhet të publikohen nën kushtet e po kësaj liçense.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-07-15
In upstream:
Jeni i lirë të modifikoni, zgjeroni dhe të përmirësoni kodin e dokumentave të Ubuntu nën termat e kësaj license. Të gjitha punimet apo veprat e derivuara duhet të publikohen nën kushtet e po kësaj license.
Suggested by Vilson Gjeci on 2009-02-16
Located in administrative/C/administrative.xml:6(para)
8 of 34 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.