Browsing Albanian translation

3 of 11 results
3.
Please log out and log back in again. You will then be able to use Monitor Resolution Settings to setup your monitors
Ju lutemi dilni dhe hyni përsëri. Atëherë do të jeni në gjendje të përdorni Parametrat e Rezolucionit të Monitorit për të instaluar monitorët tuaj.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-03-13
Located in ../ScreenResolution/ui.py:66
3 of 11 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.