Translations by ભાવિન દોશી

ભાવિન દોશી has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

150 of 129 results
2.
Arabic
2009-05-25
અરબી
2009-01-12
અરેબિક
3.
Imperial Aramaic
2009-01-12
શાહી આરામાઇક
4.
Armenian
2009-05-25
અર્મેનિયન
2009-01-12
અર્મેનિઅન
5.
Avestan
2009-01-12
અવેસ્તન
6.
Balinese
2009-05-25
બાલિનિઝ
2009-01-12
બેલેનિઝ
9.
Batak
2009-01-12
બટક
10.
Bengali
2009-01-12
બંગાળી
11.
Blissymbols
2009-01-12
બ્લીસ-ચિન્હો
12.
Bopomofo
2009-01-12
બોપોમોફો
13.
Brahmi
2009-01-12
બ્રામ્હી
14.
Braille
2009-01-12
બ્રેઇલ
15.
Buginese
2009-01-12
બુગિનીઝ
16.
Buhid
2009-01-12
બુહિડ
17.
Chakma
2009-01-12
ચાક્મા
18.
Unified Canadian Aboriginal Syllabics
2009-01-12
યુનિફાઇડ કેનેડિયન એબઓરિજિનલ સિલેબિક્સ
19.
Carian
2009-01-12
કેરિઅન
20.
Cham
2009-01-12
ચામ
21.
Cherokee
2009-05-25
ચરોકી
2009-01-12
ચેરોકિ
22.
Cirth
2009-01-12
સિર્થ
23.
Coptic
2009-01-12
કોપ્ટિક
24.
Cypriot
2009-01-12
સાયપ્રિઓટ
25.
Cyrillic
2009-01-12
સિરિલિક
26.
Cyrillic (Old Church Slavonic variant)
2009-01-12
સિરિલિક (જૂની ચર્ચ સ્લાવોનિક આવૃત્તિ
27.
Devanagari (Nagari)
2009-01-12
દેવનગરી (નગરી)
28.
Deseret (Mormon)
2009-01-12
દેસેરેટ (મોર્મોન)
30.
Egyptian demotic
2009-01-12
ડેમોટિક ઇજીપ્શિયન
31.
Egyptian hieratic
2009-01-12
હાઇરાટિક ઇજીપ્શિયન
32.
Egyptian hieroglyphs
2009-01-12
હાઇરોગ્લીફ્સ ઇજીપ્શિયન
34.
Ethiopic (Geʻez)
2009-01-12
ઇથિયોપિક (ગીઝ)
35.
Georgian (Mkhedruli)
2009-01-12
જ્યોર્જીયન (મ્ખેદ્રુલી)
36.
Khutsuri (Asomtavruli and Nuskhuri)
2009-01-12
ખુત્સુરી (અસોમતાવૃલી અને નુસ્ખુરી)
37.
Glagolitic
2009-01-12
ગ્લાગોલિટિક
38.
Gothic
2009-01-12
ગોથિક
39.
Greek
2009-01-12
ગ્રીક
41.
Gujarati
2009-01-12
ગુજરાતી
42.
Gurmukhi
2009-01-12
ગુરૂમુખી
43.
Hangul (Hangŭl, Hangeul)
2009-01-12
હંગુલ
44.
Han (Hanzi, Kanji, Hanja)
2009-01-12
હાન (હાન્ઝી, કાંજી, હાંજા)
45.
Hanunoo (Hanunóo)
2009-01-12
હાનુનો
46.
Han (Simplified variant)
2009-01-12
હાન (સરળ આવૃત્તિ)
47.
Han (Traditional variant)
2009-01-12
હાન (પરંપરાગત આવૃત્તિ)
48.
Hebrew
2009-01-12
હિબ્રુ
49.
Hiragana
2009-01-12
હિરાગાના
50.
Pahawh Hmong
2009-01-12
પહાવ્હ હ્મોંગ
51.
(alias for Hiragana + Katakana)
2009-01-12
(હિરાગણા + કટાકાના માટે ઉપનામ)
52.
Old Hungarian
2009-01-12
જુનું હંગેરિયન