Translations by Vilson Gjeci

Vilson Gjeci has submitted the following strings to this translation. Contributions are visually coded: currently used translations, unreviewed suggestions, rejected suggestions.

128 of 28 results
1.
About
2018-06-25
Rreth
2.
Quit
2018-06-25
Dil
5.
Loading…
2018-06-25
Duke u ngarkuar...
6.
Copy Character
2018-06-25
Kopjo Gërmën
10.
Current page
2018-06-25
Faqja aktuale
12.
GNOME Characters
2018-06-25
Gërmat e GNOME
16.
Characters
2018-06-25
Simbolet
23.
Emojis
2018-06-25
Emojis
26.
Arrows
2018-06-25
Shigjetat
27.
Bullets
2018-06-25
Shenja
28.
Pictures
2018-06-25
Fotot
29.
Currencies
2018-06-25
Monedhat
30.
Math
2018-06-25
Matematikë
31.
Letters
2018-06-25
Shkronjat
34.
Food & Drink
2018-06-25
Ushqim Dhe Pije
35.
Activities
2018-06-25
Veprimtaritë
36.
Travel & Places
2018-06-25
Udhëtim Dhe Vende
37.
Objects
2018-06-25
Objektet
38.
Symbols
2018-06-25
Simbolet
39.
Flags
2018-06-25
Flamurët
41.
Recently Used
2018-06-25
Përdorur së Fundmi
42.
See Also
2018-06-25
Shiko Gjithashtu
43.
Unicode U+%04s
2018-06-25
Unicode U+%04s
45.
Unassigned
2018-06-25
E Pa Shënuar
49.
None
2018-06-25
Asnjë
51.
U+%s, %s: %s
2018-06-25
U+%s, %s: %s
53.
Character Map
2018-06-25
Harta e Simboleve
58.
Search Result
2018-06-25
Rezultati i Kërkimit