Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
110 of 721 results
1.
Edit text files
Modifiko skedarët tekst
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2009-02-28
In upstream:
Ndrysho file teksti
Suggested by Laurent Dhima on 2008-09-18
Located in data/org.gnome.gedit.appdata.xml.in:8 data/org.gnome.gedit.desktop.in:4
2.
gedit is the official text editor of the GNOME desktop environment. While aiming at simplicity and ease of use, gedit is a powerful general purpose text editor.
gedit shtë modifikuesi zyrtar i tekstit për ambientin e desktopit GNOME. Ndërkohë që ai ngulmon në thjeshtësinë dhe lehtësinë e përdorimit, gedit është një modifikues teksti i fuqishëm për shumë qëllime.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2014-02-15
Located in data/org.gnome.gedit.appdata.xml.in:10
3.
Whether you are writing the next bestseller, programming an innovative application, or simply taking some quick notes, gedit will be a reliable tool to accomplish your task.
Nëse po shkruani best sellerin e ardhshëm, po programoni një program të ri, ose thjesht po merrni ca shënime të shpejta, gedit do jetë një mjet i besueshëm për të përmbushur detyrën tuaj.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2014-02-15
Located in data/org.gnome.gedit.appdata.xml.in:15
4.
Its flexible plugin system allows you to tailor the application to your needs and adapt it to your workflow.
Sistemi i tij me pluginë fleksibël ju lejon që ta ktheni programin sipas nevojave tuaja dhe ta përshtasni atë me llojin e punës suaj.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2014-02-15
Located in data/org.gnome.gedit.appdata.xml.in:20
5.
Text Editor
Redaktor tekstesh
Translated and reviewed by M. Mirena on 2013-07-27
In upstream:
Editues teksti
Suggested by Laurent Dhima on 2006-03-17
Located in data/org.gnome.gedit.desktop.in:3 gedit/gedit-print-job.c:730
6.
Text;Editor;Plaintext;Write;
Tekst;Modifikues;Tekst i thjeshtë;Shkruaj;
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2014-02-15
Located in ../data/org.gnome.gedit.desktop.in.in.h:4
7.
New Window
Dritare e Re
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2017-02-19
Located in data/org.gnome.gedit.desktop.in:22
8.
New Document
Dokument i Ri
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2017-02-19
Located in data/org.gnome.gedit.desktop.in:26
9.
Use Default Font
Përdor gërmat e paracaktuara
Translated by Laurent Dhima on 2008-09-18
Located in data/org.gnome.gedit.gschema.xml.in:36
10.
Whether to use the system's default fixed width font for editing text instead of a font specific to gedit. If this option is turned off, then the font named in the "Editor Font" option will be used instead of the system font.
Tregon nëse duhet aktivizuar përdorimi i gërmave me hapësirë fikse të paracaktuar të sistemit për ndryshimin e tekstit në vend të gërmave të specifikuara të gedit. Nëse ky opsion është i çaktivizuar, atëhere gërmat e specifikuara me anë të opsionit «Gërmat e editorit» do të përdoren në vend të gërmave të sistemit.
Translated by Laurent Dhima on 2008-09-18
Located in ../data/org.gnome.gedit.gschema.xml.in.h:2
110 of 721 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Laurent Dhima, M. Mirena, Vilson Gjeci.