Browsing Albanian translation

16 of 73 results
16.
Ubuntu Software Center is a virtual catalog of thousands of free applications and other software to make your Ubuntu computer more useful.
type: Content of: <book><chapter><para>
(no translation yet)
In Ubuntu:
Qendra e programeve Ubuntu është një katalog virtual me mijëra aplikacione falas dhe programe të tjera për ta bërë kompjuterin tuaj me Ubuntu më të dobishëm.
Suggested by Lulzim
Located in help/C/software-center.xml:69
16 of 73 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.