Browsing Albanian translation

4 of 914 results
4.
GNOME Software showcases featured and popular applications with useful descriptions and multiple screenshots per application. Applications can be found either through browsing the list of categories or by searching. It also allows you to update your system using an offline update.
Programi "GNOME Software" shfaq aplikacione popullore, duke përfshirë përshkrimet e nevojshme si dhe pamje të shumëfishta për çdo aplikacion. Aplikacionet mund të kërkohen duke naviguar nëpër listën e kategorive, ose me kërkim manual. Ky program të lejon gjithashtu të përditësoni sistemin tuaj kur nuk keni lidhje në Internet, duke përdorur një skedar përditësimi, të shkarkuar paraprakisht.
Translated by Vilson Gjeci
Located in data/appdata/org.gnome.Software.appdata.xml.in:14
4 of 914 results

This translation is managed by translation group launchpad-translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.