Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Launchpad Translators instructions.
1423 of 914 results
14.
Install an appstream file into a system location
(no translation yet)
Located in data/org.gnome.software.external-appstream.policy.in.in:11
15.
Installing an appstream file into a system location
(no translation yet)
Located in data/org.gnome.software.external-appstream.policy.in.in:12
16.
A list of compatible projects
Lista e projekteve të përshtatshme
Translated by Vilson Gjeci
Located in data/org.gnome.software.gschema.xml:5
17.
This is a list of compatible projects we should show such as GNOME, KDE and XFCE.
Kjo është një listë e projekteve të përputhshme, të cilat ne do t'i shfaqim, si p.sh. GNOME, KDE dhe XFCE.
Translated by Vilson Gjeci
Located in data/org.gnome.software.gschema.xml:6
18.
Whether to manage updates and upgrades in GNOME Software
Nëse dëshiron ti menaxhosh përditësimet the përmirësimet në Programet e GNOME
Translated by Vilson Gjeci
Located in data/org.gnome.software.gschema.xml:10
19.
If disabled, GNOME Software will hide the updates panel, not perform any automatic updates actions or prompt for upgrades.
Nëse është i çaktivizuar, programi GNOME Software do të fshehë panelin e përditësimit dhe nuk do ju shfaqë kërkesa për përditësime, ose për përditësime madhore të sistemit.
Translated by Vilson Gjeci
Located in data/org.gnome.software.gschema.xml:11
20.
Automatically download and install updates
(no translation yet)
Located in data/org.gnome.software.gschema.xml:15
21.
If enabled, GNOME Software automatically downloads software updates in the background, also installing ones that do not require a reboot.
(no translation yet)
Located in data/org.gnome.software.gschema.xml:16
22.
Notify the user about software updated in the background
(no translation yet)
Located in data/org.gnome.software.gschema.xml:20
23.
If enabled, GNOME Software notifies the user about updates that happened whilst the user was idle.
(no translation yet)
Located in data/org.gnome.software.gschema.xml:21
1423 of 914 results

This translation is managed by translation group launchpad-translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Vilson Gjeci.