Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.

These translations are shared with onboard in Ubuntu Quantal template onboard.

1120 of 256 results
11.
Show Onboard when the dialog to unlock the screen appears; this way Onboard can be used for example to enter the password to dismiss the screensaver when it is set to ask for it.
Shfaq Onboard kur shfaqet dialogu për të zhbllokuar ekranin; në këtë mënyrë Onboard mund të përdoret përshembull për të vendosur fjalëkalimin për të hequr screensaver kur është vendosur që të kërkojë për të.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-11-10
Located in ../settings.ui.h:51
12.
Show _tooltips
Shfaq _kshillat
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2012-02-25
Located in ../settings.ui.h:52
13.
Show tooltips for the keyboard's buttons.
Shfaq këshillat për butonat e tastierës'.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2012-02-25
Located in ../settings.ui.h:53
14.
Show tooltips for the keyboard's buttons.
Shfaq këshillat për butonat e tastierës
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2012-02-25
Located in ../settings.ui.h:54
15.
Desktop Integration
Integrimi i Desktopit
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2010-02-18
Located in ../settings.ui.h:63
16.
General
Të Përgjithshme
Translated by Vilson Gjeci on 2009-10-09
Located in ../settings.ui.h:23
17.
Show window _decoration
Shfaq _dekorimin e dritares
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-12-21
Located in ../settings.ui.h:68
18.
Show window caption and frame.
Shfaq gërmat dhe kornizën e dritares.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-10-21
Located in ../settings.ui.h:69
19.
Show always on visible _workspace
Shfaqe gjithmonë të dukshme në _Hapësirën e dukshme të punës
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-12-21
Located in ../settings.ui.h:70
20.
"Sticky" mode for keyboard and floating icon.
"Ngjitëse" mënyrë për tastierën dhe ikonën lundruese.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci on 2011-12-21
Located in ../settings.ui.h:71
1120 of 256 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Ervin, Vilson Gjeci.