Browsing Albanian translation

110 of 848 results
1.
Miro HD Video Player | Free internet tv and video podcast player.
Lojtësi i Videove HD Miro | Lojtës i lirë tv-sh internet dhe podcast-esh video.
Translated by Besnik on 2018-11-26
Located in ../index-old2.php:17 ../index-old.php:19
2.
Miro 2.0
Miro 2.0
Translated and reviewed by Besnik on 2009-12-26
Located in ../index-old2.php:67 ../index1.php:54 ../index4.php:54 ../index-old.php:71 ../index3.php:59
3.
Open-source video player and podcast client.
Lojtës videosh dhe klient podcast-esh me burim të hapur.
Translated by Besnik on 2018-11-26
Located in ../index-old2.php:67 ../index1.php:54 ../index4.php:54
4.
Torrents made easy, RSS made beautiful, with tons of gorgeous HD video.
Rrrëke të kollajshme, RSS të hijshme, video HD të shkëlqyera të panumërta.
Translated and reviewed by Besnik on 2010-02-14
Located in ../index-old2.php:67 ../index4.php:54 ../index-old.php:71 ../index3.php:59
5.
Roll Over For Details
Për Hollësi, Kalojini Kursorin Përsipër
Translated by Besnik on 2018-11-26
Located in ../index-old2.php:121 ../s.php:166 ../index1.php:108 ../index4.php:108 ../open-source/volunteer/index.php:251 ../open-source/volunteer/index2.php:484 ../index-old.php:125 ../index3.php:113
6.
What is Miro?
Çfarë është Miro-ja?
Translated by Besnik on 2009-12-27
Reviewed by Besnik on 2009-12-27
Located in ../index-old2.php:122 ../welcome/sidebar.faq.php:61 ../s.php:170 ../help/sidebar.faq.php:61 ../help/faq/index.php:186 ../index1.php:109 ../using-miro/sidebar.faq.php:61 ../using-miro/faq/index.php:184 ../index4.php:109 ../index-old.php:126 ../index3.php:114
7.
Miro is a free HD video player.
Miro-ja është lojtës videosh HD i lirë
Translated by Besnik on 2009-12-27
Reviewed by Besnik on 2009-12-27
Located in ../index-old2.php:124 ../s.php:172 ../index1.php:111 ../index4.php:111 ../index-old.php:128 ../index3.php:116
8.
It can play almost any video file and offers over 6,000 free internet TV shows and video podcasts.
Mund të luajë thuajse çfarëdo kartele video dhe ofron mbi 6000 shfaqje TV internet dhe podcast-e video falas.
Translated by Besnik on 2018-11-26
Located in ../index-old2.php:124 ../s.php:172 ../index1.php:111 ../index4.php:111 ../index-old.php:128 ../index3.php:116
9.
Miro has a simple, gorgeous interface designed for fullscreen HD video. Since Miro downloads most videos, you can take your shows with you, even on an airplane. Quite simply, Miro is
Miro-ja ka ndërfaqe të thjeshtë, të hijshme, të hartuar për video HD "sa krejt ekrani". Ngaqë Miro-ja shumicën e videove e shkarkon, mund t’i merrni shfaqjet me vete, edhe në avion. E thënë troç, Miro-ja është
Translated by Besnik on 2018-11-26
Located in ../index-old2.php:126 ../s.php:174 ../index1.php:113 ../index4.php:113 ../index-old.php:130 ../index3.php:118
10.
a better way to watch
një mënyrë më e mirë për të parë
Translated and reviewed by Besnik on 2009-12-26
Located in ../index-old2.php:126 ../s.php:174 ../index1.php:113 ../index4.php:113 ../index-old.php:130 ../index3.php:118
110 of 848 results

No translation group has been assigned.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Arbri Cungu, Besnik.